Contact

Ithakaa ligt op een prachtig gelegen plek in het oude, historische centrum van Delft. Vlakbij het mooiste en gezelligste plein van de stad: de Beestenmarkt. Terwijl uw kind bij Ithakaa is, kunt u het wachten veraangenamen met een kopje koffie.

U bereikt Ithakaa per trein:
U verlaat station Delft (centraal) voor het busplein naar links, over de brug en vervolgens steekt u de weg (Westvest) over en loopt een smalle steeg in: Barbarasteeg. Deze steeg loopt u rechtdoor uit en steekt twee bruggen over. U loopt dan tegen een gracht aan (Brabantse Turfmarkt) en gaat links af. Voorbij de Albert Hein (aan uw linkerhand) gaat u rechts de Molslaan op. Na 300m op nummer 121 vindt u Ithakaa. Looptijd vanaf het station: 10-15 minuten.

U bereikt Ithakaa per auto:
U rijdt naar de Zuidpoortgarage (staat op borden aangegeven). Parkeer aldaar en loop naar boven (het Bastiaanplein), ga voor de ‘Hemarkt’ naar links. Steek de brug over en ga rechtdoor de Kruisstraat in, neem dan de eerste straat rechts: de Molslaan. Looptijd vanaf de parkeergarage 3-5 minuten.

 

Mailadres: info@ithakaa.nl  (dit adres is niet alleen voor ouders of beroepskrachten, ook kinderen worden van harte uitgenodigd er gebruik van te maken voor hun vragen en opmerkingen).
Het telefoonnummer is 06 1502 9788